Ak Parti'de temayül yoklaması! Büyük katılım

Siyaset 26.11.2023 - 16:53, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:08 859+ kez okundu.
 

Ak Parti'de temayül yoklaması! Büyük katılım

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için gerçekleştirilen AK Parti’nin elektronik temayül yoklaması gerçekleşiyor.

Serdivan Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması saat 16.00'da sona erdi. Oylama elektronik ortamda yapıldı. Tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşen Teşkilat Temayül Yoklaması'nda komisyon Başkanlığını Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı,  Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yapıyor. Ayrıca komisyonda Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata ve Merkez MYK üyesi Betül Gürlük görev aldı. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve aday adayları temayül yoklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu. BİN 734 KİŞİ AK Parti İl Başkanı Yunus Tever; ““Temayül yoklamaları AK Parti’de her dönem, her seçim sürecinde Cumhurbaşkanımızın yön veren bir yoklama süreci. Teşkilatımıza ‘ belediye başkan adayı, ilçe belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz’ diye soruyoruz. Şu anda bin 734 teşkilat mensubumuz oy kullanıyor. Temayül sonucunu partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş; “AK Parti'nin seçim süreçlerinde işlettiği en önemli demokratik işlerden birisini yaşıyoruz bugün. Gerçekten büyük bir katılım var. Delegelerimiz, yöneticilerimiz gerçekten büyük bir olgunluk içerisinde adaylarımızın durumunu değerlendirerek tercihte bulunuyorlar” dedi. Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay; “Yoğun katılımı demokrasi şöleni olarak değerlendiriyoruz. Genel merkezimiz sonuçları saat 17.00’de görecek” dedi. Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Enver Tok; “Öncelikle bayramımıza hoş geldiniz. Bu teşkilatımızın bir bayramıdır. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum, gerçekten çok güzel bir hava yarattınız” dedi. Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Salih Kaya; “Aday adayı olarak ilk defa bu heyecanı yaşıyorum. Umarım bu temayülümüz partimize, şehrimize, ilçemize, herkese hayırlı olur” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Aday Adayı Ekrem Yüce; “Bugün de gördüğünüz gibi tarihi bir gündür. Benim için çok önemli, benim 26 Kasım’da ilk adaylığım ilan edilmişti. Benim için de çok tarihi bir önemi var. Hayırlı olsun diyorum” dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; "Şu anda teşkilatımızın bütün kademeleri il yöneticilerinden, ilçe yöneticilerine, gençlik kollarından, kadın kollarına, mahalle başkanlarına, meclis üyelerine varıncaya kadar görevli bütün arkadaşlarımız, şu anda belediye başkan adayı noktasında fikrini söylemek için burada" dedi. Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı; “Belediye Başkanlığı görevi eğer bize tebliğ edilirse, erenlerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Alemdar; “Hamdolsun ben sokaktan geldim, yıllardır sokakta geziyorum, bütün insanlarımızın gönlüne girmek bizim için şereflerin en büyüğü” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için gerçekleştirilen AK Parti’nin elektronik temayül yoklaması gerçekleşiyor.

Serdivan Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması saat 16.00'da sona erdi. Oylama elektronik ortamda yapıldı.
Tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşen Teşkilat Temayül Yoklaması'nda komisyon Başkanlığını Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı,  Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yapıyor. Ayrıca komisyonda Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata ve Merkez MYK üyesi Betül Gürlük görev aldı.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve aday adayları temayül yoklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

BİN 734 KİŞİ

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever; ““ Temayül yoklamaları AK Parti’de her dönem, her seçim sürecinde Cumhurbaşkanımızın yön veren bir yoklama süreci. Teşkilatımıza ‘ belediye başkan adayı, ilçe belediye başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz’ diye soruyoruz. Şu anda bin 734 teşkilat mensubumuz oy kullanıyor. Temayül sonucunu partimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Rüstem Keleş; “AK Parti'nin seçim süreçlerinde işlettiği en önemli demokratik işlerden birisini yaşıyoruz bugün. Gerçekten büyük bir katılım var. Delegelerimiz, yöneticilerimiz gerçekten büyük bir olgunluk içerisinde adaylarımızın durumunu değerlendirerek tercihte bulunuyorlar” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay; “Yoğun katılımı demokrasi şöleni olarak değerlendiriyoruz. Genel merkezimiz sonuçları saat 17.00’de görecek” dedi.

Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Enver Tok; “Öncelikle bayramımıza hoş geldiniz. Bu teşkilatımızın bir bayramıdır. Tüm basın mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum, gerçekten çok güzel bir hava yarattınız” dedi.

Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Salih Kaya; “Aday adayı olarak ilk defa bu heyecanı yaşıyorum. Umarım bu temayülümüz partimize, şehrimize, ilçemize, herkese hayırlı olur” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Aday Adayı Ekrem Yüce; “Bugün de gördüğünüz gibi tarihi bir gündür. Benim için çok önemli, benim 26 Kasım’da ilk adaylığım ilan edilmişti. Benim için de çok tarihi bir önemi var. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; "Şu anda teşkilatımızın bütün kademeleri il yöneticilerinden, ilçe yöneticilerine, gençlik kollarından, kadın kollarına, mahalle başkanlarına, meclis üyelerine varıncaya kadar görevli bütün arkadaşlarımız, şu anda belediye başkan adayı noktasında fikrini söylemek için burada" dedi.

Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı; “Belediye Başkanlığı görevi eğer bize tebliğ edilirse, erenlerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Alemdar; “Hamdolsun ben sokaktan geldim, yıllardır sokakta geziyorum, bütün insanlarımızın gönlüne girmek bizim için şereflerin en büyüğü” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.