ADAPAZARI BELEDİYESİ 19 MAYIS İLANI

Durdurulan araçtan bu silahlar ele geçirildi! 2 kişi gözaltına alındı

Asayiş 12.03.2024 - 12:08, Güncelleme: 13.03.2024 - 18:19 958+ kez okundu.
 

Durdurulan araçtan bu silahlar ele geçirildi! 2 kişi gözaltına alındı

Sakarya'da durdurulan araçtan çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Erenler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince devriye esnasında şüpheli bir araç durduruldu. Durdurulan araçta bulunan 2 kişinin üzerinde ve araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 9 mm çapında ruhsatsız 8 Adet Glock mark tabanca, 1 Adet HS marka tabanca ve 9 Adet şarjör ile 15 Adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Araçta bulunan 2 kişi ise gözaltına alındı.
Sakarya'da durdurulan araçtan çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 2 kişi de gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Erenler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince devriye esnasında şüpheli bir araç durduruldu. Durdurulan araçta bulunan 2 kişinin üzerinde ve araçta arama yapıldı.

Yapılan aramalarda, 9 mm çapında ruhsatsız 8 Adet Glock mark tabanca, 1 Adet HS marka tabanca ve 9 Adet şarjör ile 15 Adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Araçta bulunan 2 kişi ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.