İMO Sakarya Şubesi'nde Genel Kurul

Güncel 11.02.2024 - 20:46, Güncelleme: 11.02.2024 - 20:46 1041+ kez okundu.
 

İMO Sakarya Şubesi'nde Genel Kurul

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu, oda binasında yapıldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu, oda binasında başladı.  Genel Kurula Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Başkan Yardımcısı Yusuf Çelik, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve çok sayıda oda üyesi katıldı. İMO Sakarya Şubesi konferans salonunda gerçekleşen genel kurulda iki yıllık dönemin çalışma raporları değerlendirildi.  Divan başkanlığını Sakarya eski Milletvekili, Orman Bakanı ve Spor Bakanı Ersin Taranoğlu'nun yaptığı genel kurulun ilk oturumunda kürsüye çıkarak açıklama yapan Hüsnü Gürpınar, "Bizim görevimiz ve mesleğimiz gereği müdahil olduğumuz, zaman zaman da yargıya taşıdığımız gerçeklerden ve sergilediğimiz bilimsel yakşalımlardan rahatsız olanlar oldu. Bize olan tepkiler, sergilediğimiz bilimsel yaklaşımları ve gerçekleri yüksek sesle dile getirmemizdendir. Ama şunu bir kere daha ifade ederiz ki; eleştirilerimiz, uyarılarımız ve değerlendirmelerimiz her zaman yerinde, ölçüsünde ve sadece sorunların çözümüne yönelik olarak yapılmıştır. Burada şu hususu da özellikle belirtmek istiyorum; Bugün Gar Meydanı, meydan olarak kaldıysa, eski stadyum alanı Millet Bahçesi olarak yapıldı, beton yığını olmadı ise bizim yaptığımız mücadelenin sonucudur." diye konuştu.Genel kurula katılan Başkan Ekrem Yüce de kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Başkan Yüce, hizmetlerinden dolayı Hüsnü Gürpınar'a teşekkür etti.Genel kurulun ikinci oturumu Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek ve seçim yapılacak. İMO Sakarya Şubesi'nin iki yıllık yeni dönemde yönetecek başkan ve yönetim kurulu belirlenecek.10 yılı aşkın bir süredir İMO Sakarya Şube Başkanlığı görevini yürüten Hüsnü Gürpınar, bu genel kurulda aday olmayacağını duyururken, başka bir isim de adaylık açıklamasında bulunmadı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu, oda binasında yapıldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu, oda binasında başladı. 

Genel Kurula Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, AK Parti Başkan Yardımcısı Yusuf Çelik, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

İMO Sakarya Şubesi konferans salonunda gerçekleşen genel kurulda iki yıllık dönemin çalışma raporları değerlendirildi. 

Divan başkanlığını Sakarya eski Milletvekili, Orman Bakanı ve Spor Bakanı Ersin Taranoğlu'nun yaptığı genel kurulun ilk oturumunda kürsüye çıkarak açıklama yapan Hüsnü Gürpınar, "Bizim görevimiz ve mesleğimiz gereği müdahil olduğumuz, zaman zaman da yargıya taşıdığımız gerçeklerden ve sergilediğimiz bilimsel yakşalımlardan rahatsız olanlar oldu. Bize olan tepkiler, sergilediğimiz bilimsel yaklaşımları ve gerçekleri yüksek sesle dile getirmemizdendir. Ama şunu bir kere daha ifade ederiz ki; eleştirilerimiz, uyarılarımız ve değerlendirmelerimiz her zaman yerinde, ölçüsünde ve sadece sorunların çözümüne yönelik olarak yapılmıştır. Burada şu hususu da özellikle belirtmek istiyorum; Bugün Gar Meydanı, meydan olarak kaldıysa, eski stadyum alanı Millet Bahçesi olarak yapıldı, beton yığını olmadı ise bizim yaptığımız mücadelenin sonucudur." diye konuştu.Genel kurula katılan Başkan Ekrem Yüce de kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Başkan Yüce, hizmetlerinden dolayı Hüsnü Gürpınar'a teşekkür etti.Genel kurulun ikinci oturumu Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek ve seçim yapılacak. İMO Sakarya Şubesi'nin iki yıllık yeni dönemde yönetecek başkan ve yönetim kurulu belirlenecek.10 yılı aşkın bir süredir İMO Sakarya Şube Başkanlığı görevini yürüten Hüsnü Gürpınar, bu genel kurulda aday olmayacağını duyururken, başka bir isim de adaylık açıklamasında bulunmadı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.