Arifiye Belediyesi Berat Kandili İlan

Öfke, suç ve kadına şiddetin tüm boyutlarını SEKAY’da anlattılar

Güncel 04.12.2024 - 14:48, Güncelleme: 04.12.2024 - 14:48 2908+ kez okundu.
 

Öfke, suç ve kadına şiddetin tüm boyutlarını SEKAY’da anlattılar

Büyükşehir Belediyesi’nin kurum içi eğitim programı kapsamında uzman sosyolog Esra Uzunoğlu, Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) personeline öfke, suç, kadına şiddet ve şiddetin tüm yönlerini anlattı, şiddeti engellemek için önemli tavsiyeler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitim ve seminerler kapsamında günümüzün önemli sorunları arasında yer alan kadına şiddet konusuna yer verdi. Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetin Psiko-Sosyal Boyutları” konulu eğitim program, Sakarya Çevre Eğitim Merkezi’nde düzenlendi. Şiddetin birey yıkıcı etkileri Uzman Sosyolog Esra Uzunoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, kadına yönelik şiddetin nedenleri, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, şiddetin birey ve toplum üzerindeki yıkıcı etkileri ile çözüm yolları ele alındı. Katılımcılara fiziksel, psikolojik, ekonomik ve dijital şiddet gibi farklı şiddet türleri hakkında bilgi verilerek, her bir türün mağdur üzerindeki etkileri ayrıntılı olarak aktarıldı. Şiddetle mücadele toplumsal sorumluluk Programda ayrıca şiddetle mücadelede bireysel ve toplumsal sorumluluklara vurgu yapılarak Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında detaylı bilgi paylaşıldı. Uygulamanın nasıl indirileceği ve kullanılacağı konusunda pratik bilgiler aktarıldı. Eğitimlerin son bölümünde merak edilenleri cevaplayan Uzman Sosyolog Uzunoğlu, kadına yönelik şiddetle mücadelenin bireysel değil, toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti. Çalışanlar, şiddetin tüm yönlerinin ele alındığı ve önemli bir bilincin oluştuğu seminer için Büyükşehir’e teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin kurum içi eğitim programı kapsamında uzman sosyolog Esra Uzunoğlu, Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) personeline öfke, suç, kadına şiddet ve şiddetin tüm yönlerini anlattı, şiddeti engellemek için önemli tavsiyeler verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitim ve seminerler kapsamında günümüzün önemli sorunları arasında yer alan kadına şiddet konusuna yer verdi.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetin Psiko-Sosyal Boyutları” konulu eğitim program, Sakarya Çevre Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.

Şiddetin birey yıkıcı etkileri

Uzman Sosyolog Esra Uzunoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, kadına yönelik şiddetin nedenleri, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, şiddetin birey ve toplum üzerindeki yıkıcı etkileri ile çözüm yolları ele alındı.

Katılımcılara fiziksel, psikolojik, ekonomik ve dijital şiddet gibi farklı şiddet türleri hakkında bilgi verilerek, her bir türün mağdur üzerindeki etkileri ayrıntılı olarak aktarıldı.

Şiddetle mücadele toplumsal sorumluluk

Programda ayrıca şiddetle mücadelede bireysel ve toplumsal sorumluluklara vurgu yapılarak Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında detaylı bilgi paylaşıldı.

Uygulamanın nasıl indirileceği ve kullanılacağı konusunda pratik bilgiler aktarıldı. Eğitimlerin son bölümünde merak edilenleri cevaplayan Uzman Sosyolog Uzunoğlu, kadına yönelik şiddetle mücadelenin bireysel değil, toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Çalışanlar, şiddetin tüm yönlerinin ele alındığı ve önemli bir bilincin oluştuğu seminer için Büyükşehir’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember