“Karasu Belediye Başkanı İshak SARI Sakaryalı Kadın Yazarların Kitap Tanıtım ve İmza Günü’ne Katıldı”

Güncel 27.11.2023 - 11:39, Güncelleme: 27.11.2023 - 11:39 775+ kez okundu.
 

“Karasu Belediye Başkanı İshak SARI Sakaryalı Kadın Yazarların Kitap Tanıtım ve İmza Günü’ne Katıldı”

Adalı Kadın Yazarlar Seçkisi "Kelimeler ve Şeyler" kitabının Sakaryalı kadın yazarları Sahil Park Kafede imza programında okurlarıyla bir araya geldi.

Karasu Belediye Başkanı Sn. İshak SARI ve eşi Sn. Gülten SARI da imza ve tanıtım programına katılım sağladı. Sakarya'nın kadın yazarlarının emek ve birikimlerinin önemine değinen Başkan SARI, "Kadın yazarlarımızın hayatı bambaşka bir pencereden gördüğünü ve bu bakışlarıyla okurlarına özel bir tecrübe sunduklarını düşünüyorum. Estetik, yoğun ve zekice işlenmiş muazzam örnekleri yazarlarımızdan okudukça kadın yazarlarımızın önemine dair düşüncelerim pekişiyor. Bizler Karasu Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında kıymetli ürünler veren tüm sanatçı ve yazarlarımızı elimizden geldiğince destekleme gayreti içerisindeyiz. Kitabın hazırlayıcısı Sn. Arzu ÖZDEMİR'e ve ilimizdeki edebi içiriklere desteklerini her zaman sunan Sn. Fahri TUNA'ya teşekkür ediyorum. Buradaki değerli yazarlarımıza başarılar diliyor ve kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. Konuşma sonrası, kadın yazarlar kitapta bulunan hikayelerinin bir kısmını okurlarla paylaştı. Sakarya Adalı Kadın Yazarlar Başkanı Sn. Arzu ÖZDEMİR ve Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Sn. Fahri TUNA, Belediye Başkanı Sn. İshak SARI'ya ilgisi ve yardımları için özellikle de kitabın önsözünde kaleme aldığı satırların anlam ve önemini de belirterek teşekkür etti.
Adalı Kadın Yazarlar Seçkisi "Kelimeler ve Şeyler" kitabının Sakaryalı kadın yazarları Sahil Park Kafede imza programında okurlarıyla bir araya geldi.

Karasu Belediye Başkanı Sn. İshak SARI ve eşi Sn. Gülten SARI da imza ve tanıtım programına katılım sağladı.

Sakarya'nın kadın yazarlarının emek ve birikimlerinin önemine değinen Başkan SARI, "Kadın yazarlarımızın hayatı bambaşka bir pencereden gördüğünü ve bu bakışlarıyla okurlarına özel bir tecrübe sunduklarını düşünüyorum. Estetik, yoğun ve zekice işlenmiş muazzam örnekleri yazarlarımızdan okudukça kadın yazarlarımızın önemine dair düşüncelerim pekişiyor. Bizler Karasu Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında kıymetli ürünler veren tüm sanatçı ve yazarlarımızı elimizden geldiğince destekleme gayreti içerisindeyiz. Kitabın hazırlayıcısı Sn. Arzu ÖZDEMİR'e ve ilimizdeki edebi içiriklere desteklerini her zaman sunan Sn. Fahri TUNA'ya teşekkür ediyorum. Buradaki değerli yazarlarımıza başarılar diliyor ve kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. Konuşma sonrası, kadın yazarlar kitapta bulunan hikayelerinin bir kısmını okurlarla paylaştı. Sakarya Adalı Kadın Yazarlar Başkanı Sn. Arzu ÖZDEMİR ve Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Sn. Fahri TUNA, Belediye Başkanı Sn. İshak SARI'ya ilgisi ve yardımları için özellikle de kitabın önsözünde kaleme aldığı satırların anlam ve önemini de belirterek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.