Kesin olmayan sonuçlara göre Geyve'de Selçuk Yıldız kazandı

Siyaset 01.04.2024 - 01:33, Güncelleme: 01.04.2024 - 01:33 1101+ kez okundu.
 

Kesin olmayan sonuçlara göre Geyve'de Selçuk Yıldız kazandı

Geyve'de seçimi Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız kazandı.

Geyve'de Cumhur İttifakı adayı Metin Atalay ile Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız arasında geçen seçim yarışını Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız kazandı. SELÇUK YILDIZ KİMDİR? Selçuk Yıldız, ​19 Temmuz 1982'de Geyve'de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Geyve'de tamamlayan Yıldız, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.İlçede çeşitli ticari faaliyetlerde bulunan Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır.
Geyve'de seçimi Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız kazandı.

Geyve'de Cumhur İttifakı adayı Metin Atalay ile Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız arasında geçen seçim yarışını Yeniden Refah Partisi'nin adayı Selçuk Yıldız kazandı.
SELÇUK YILDIZ KİMDİR?
Selçuk Yıldız, ​19 Temmuz 1982'de Geyve'de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Geyve'de tamamlayan Yıldız, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.İlçede çeşitli ticari faaliyetlerde bulunan Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.