Sakarya Üniversitesinde Girişimci Düşünce Yapısı ve Marka Konuşuldu

Eğitim 13.11.2024 - 20:39, Güncelleme: 13.11.2024 - 20:40 1560 kez okundu.
 

Sakarya Üniversitesinde Girişimci Düşünce Yapısı ve Marka Konuşuldu

Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kongre Merkezi’nde 12 Kasım tarihli Uluslararası İlişkiler Topluluğu tarafından Girişimci Düşünce Yapısı ve Kişisel Marka adlı söyleşi gerçekleşti.

Sakarya Üniversitesinde gerçekleşen söyleşide girişimci Serdar Örs teknolojik trendler, geleceğin mesleklerinde ve girişimcilikle kişisel markanın bağlantısından bahsetti. Konuşmasına kariyer hayatını anlatarak başlayan Serdar Örs, Covid-19 pandemi döneminde insanların uzaktan eğitim ve iş sayesinde teknolojilide gelişmelerin meydana geldiğini anlattı. Almanya ve Belçika gibi ülkelerin artık standart ofis ortamında çalışmadıklarını ve Türkiye’de de bu durumun görüldüğünü anlattı. İş hayatında İngilizcenin öneminden bahsetti. Yapay zekanın etkisini vurguladı. Girişimciliğin her alanda var olduğunu ve girişimcilik ruhuyla eserler ortaya çıkarılacağını dile getirdi. Günde 16,5 dakika çalışarak, bir yılda 100 saat eğitim alınabileceğini belirtti. Kişisel marka kavramını tanımladı. Söyleşisinin sonunda yazı yazmanın insana faydasından bahseden Serdar Örs öğrencilerden gelen soruları cevaplayarak söyleşiyi sonlandırdı.
Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kongre Merkezi’nde 12 Kasım tarihli Uluslararası İlişkiler Topluluğu tarafından Girişimci Düşünce Yapısı ve Kişisel Marka adlı söyleşi gerçekleşti.

Sakarya Üniversitesinde gerçekleşen söyleşide girişimci Serdar Örs teknolojik trendler, geleceğin mesleklerinde ve girişimcilikle kişisel markanın bağlantısından bahsetti. Konuşmasına kariyer hayatını anlatarak başlayan Serdar Örs, Covid-19 pandemi döneminde insanların uzaktan eğitim ve iş sayesinde teknolojilide gelişmelerin meydana geldiğini anlattı.

Almanya ve Belçika gibi ülkelerin artık standart ofis ortamında çalışmadıklarını ve Türkiye’de de bu durumun görüldüğünü anlattı. İş hayatında İngilizcenin öneminden bahsetti. Yapay zekanın etkisini vurguladı. Girişimciliğin her alanda var olduğunu ve girişimcilik ruhuyla eserler ortaya çıkarılacağını dile getirdi. Günde 16,5 dakika çalışarak, bir yılda 100 saat eğitim alınabileceğini belirtti. Kişisel marka kavramını tanımladı.

Söyleşisinin sonunda yazı yazmanın insana faydasından bahseden Serdar Örs öğrencilerden gelen soruları cevaplayarak söyleşiyi sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.