Serdivan Çocuk Akademisi’nde Dönem Sonu Heyecanı

Güncel 14.06.2024 - 17:09, Güncelleme: 15.06.2024 - 16:20 2253+ kez okundu.
 

Serdivan Çocuk Akademisi’nde Dönem Sonu Heyecanı

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi Atölyeleri 5 haftalık eğitimin ardından bayram tatiline girdi.

Çocukların duyusal, bilişsel ve motor becerilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 260 farklı atölye çalışmasına bu dönem 7500 öğrenci katılım sağladı. 3-14 yaş çocuklara yönelik olarak düzenlenen atölyelere yoğun katılım sağlandı.  Bu dönem Çocuk Korosu Atölyesi, Gitar Atölyesi, Karakalem Atölyesi, Uzay Atölyesi, Sinema Atölyesi, Ebeveyn- Çocuk Atölyesi, Doğal Oyun Hamuru Atölyesi, Neşeli Bilim Atölyesi, Duyusal Oyun Atölyesi, Oyuncak Yapım Atölyesi gibi onlarca farklı atölye düzenlendi. 5 haftalık eğitimin ardından 3-4 yaşındaki Serdivanlı minikler ilk karnelerini Başkan Osman Çelik'in elinden aldı. Karne programının ardından Başkan Çelik çocuklar ve ebeveynlerin bayramlarını tebrik ederek hediye takdim etti.  
Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi Atölyeleri 5 haftalık eğitimin ardından bayram tatiline girdi.

Çocukların duyusal, bilişsel ve motor becerilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen 260 farklı atölye çalışmasına bu dönem 7500 öğrenci katılım sağladı.

3-14 yaş çocuklara yönelik olarak düzenlenen atölyelere yoğun katılım sağlandı. 

Bu dönem Çocuk Korosu Atölyesi, Gitar Atölyesi, Karakalem Atölyesi, Uzay Atölyesi, Sinema Atölyesi, Ebeveyn- Çocuk Atölyesi, Doğal Oyun Hamuru Atölyesi, Neşeli Bilim Atölyesi, Duyusal Oyun Atölyesi, Oyuncak Yapım Atölyesi gibi onlarca farklı atölye düzenlendi.

5 haftalık eğitimin ardından 3-4 yaşındaki Serdivanlı minikler ilk karnelerini Başkan Osman Çelik'in elinden aldı.

Karne programının ardından Başkan Çelik çocuklar ve ebeveynlerin bayramlarını tebrik ederek hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.