Ada Bostan Hobi Bahçeleri Faaliyete Geçti: Çocuklar Çok Mutlu

Güncel 22.05.2025 - 12:58, Güncelleme: 22.05.2025 - 12:58 307 kez okundu.
 

Ada Bostan Hobi Bahçeleri Faaliyete Geçti: Çocuklar Çok Mutlu

Adapazarı Belediyesi tarafından Köprübaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen Ada Bostan Hobi Bahçeleri, Başkan Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde, çocukların ve eğitim camiasının katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir programla faaliyete geçti.

Etkinlikte, 14 farklı okuldan gelen öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticileri ilk fideleri toprakla buluşturdu. Kimler Katıldı? Programa; Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun eşi Elveda Işıksu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Işıksu’ya Destek Teşekkürü Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, “İyi ki varsınız çocuklar. Adapazarı Belediyemizle birlikte pek çok faydalı projeyi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sayın Başkanımız Mutlu Işıksu’ya, her zaman eğitim camiamızın ve çocuklarımızın yanında olduğu için çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ada Bostan Hobi Bahçeleri çok kıymetli bir hizmet oldu. Milli Eğitim camiası olarak bizler de bu güzel projeye sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi. Çocuk Dostu Adapazarı Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise yaptığı konuşmada, “Çocuklar bugünümüz ve geleceğimiz, üretim ise en değerli hazinemizdir. Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün burada çocuklarımızla birlikte ilk fideleri toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah hasat zamanı geldiğinde bu güzel alanın açılışını hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı. Etkinlik, toplu fide dikimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Adapazarı Belediyesi tarafından Köprübaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen Ada Bostan Hobi Bahçeleri, Başkan Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde, çocukların ve eğitim camiasının katılımıyla gerçekleşen coşkulu bir programla faaliyete geçti.

Etkinlikte, 14 farklı okuldan gelen öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticileri ilk fideleri toprakla buluşturdu.

Kimler Katıldı?

Programa; Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun eşi Elveda Işıksu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Işıksu’ya Destek Teşekkürü

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, “İyi ki varsınız çocuklar. Adapazarı Belediyemizle birlikte pek çok faydalı projeyi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sayın Başkanımız Mutlu Işıksu’ya, her zaman eğitim camiamızın ve çocuklarımızın yanında olduğu için çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ada Bostan Hobi Bahçeleri çok kıymetli bir hizmet oldu. Milli Eğitim camiası olarak bizler de bu güzel projeye sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi.

Çocuk Dostu Adapazarı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ise yaptığı konuşmada, “Çocuklar bugünümüz ve geleceğimiz, üretim ise en değerli hazinemizdir. Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bugün burada çocuklarımızla birlikte ilk fideleri toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah hasat zamanı geldiğinde bu güzel alanın açılışını hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, toplu fide dikimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember