Adanaspor-Sakaryaspor maçının hakemi belli oldu

Spor 07.03.2024 - 15:12, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:12 1711+ kez okundu.
 

Adanaspor-Sakaryaspor maçının hakemi belli oldu

Trendyol 1.Lig’de 26. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü oynanacak olan Adanaspor-Sakaryaspor müsabakasını Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Sezgin Çınar yaparken, müsabakanın dördüncü hakemi ise Abdulbaki Ayyıldız olacak. İzmir bölgesi A klasman hakemi Arslan, ekibimizin daha önce 3 maçında görev alırken, Yeşil Siyahlılar bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.  
Trendyol 1.Lig’de 26. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü oynanacak olan Adanaspor-Sakarya spor müsabakasını Yiğit Arslan yönetecek.
Arslan’ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Sezgin Çınar yaparken, müsabakanın dördüncü hakemi ise Abdulbaki Ayyıldız olacak.

İzmir bölgesi A klasman hakemi Arslan, ekibimizin daha önce 3 maçında görev alırken, Yeşil Siyahlılar bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.