AK Parti'de Tüm Aday Adayları

Siyaset 19.11.2023 - 20:36, Güncelleme: 19.11.2023 - 21:09 903+ kez okundu.
 

AK Parti'de Tüm Aday Adayları

AK Parti'nin Büyükşehirde ve 16 ilçe belediyesinden başvuran tüm aday adayları ile ilgili Haber Merkezimize ulaşan isimleri okurlarımız için derledik.

Başvurular yapıldıkça liste güncelleyeceğiz. Büyükşehirde 1, Adapazarında 1, Erenlerde 8, Arifiyede 7, Serdivanda 3,Sapancada 4,Akyazıda 2, Karapürçekte 4,Kocaalide 7,Karasuda 1, Kaynarcada 1,Ferizlide 1, Söğütlüde 2, Geyvede 2, Hendekte 1 aday adayı Belediye Başkanlığı için başvuru yaparken Taraklı ile Pamukova İlçelerinde ise hiç başvuru yapılmadı. İşte o başvurular BÜYÜKŞEHİR Rüstem Keleş ADAPAZARI Mücahit Akpınar ERENLER Erdal Köse Erdal Yıldırım Necmettin Kırık Resul Erdoğan Yılmaz Semiha Bafralıoğlu Yusuf Türkhan Harun Şen Mustafa Özer ARİFİYE Hüseyin Remzi Adıyaman Erkan Azman Rıdvan Sezer Yılmaz Çiğdem Akın Aksakal Nurettin Subaşı Salih Kaya SERDİVAN Osman Çelik Nuri Oktay Fatih Turan SAPANCA Arif Tanta Yaşar Faruk Balkaya Ömer Susran Hunca Yunus Gümüşel AKYAZI Abdullah Taha Yıldırım Murat Tepeçınar KARAPÜRÇEK İbrahim Bilici Ümit Bodur Musa Burnaz Muhammed Çakırbaş KOCAALİ Sinan İngenç Enver Çelik Mehmet Abay Abdulhamit Kulaç Habip Gül Turan Yüzücü Ersan Demir KARASU Kamil Özen KAYNARCA Mustafa Özer FERİZLİ Bahattin Paşalı SÖĞÜTLÜ Selçuk Kurt Hüseyin Genç GEYVE Sabri Bölükbaşı Turgay Akın HENDEK Ali Kemal Sofu
AK Parti'nin Büyükşehirde ve 16 ilçe belediyesinden başvuran tüm aday adayları ile ilgili Haber Merkezimize ulaşan isimleri okurlarımız için derledik.

Başvurular yapıldıkça liste güncelleyeceğiz.

Büyükşehirde 1, Adapazarında 1, Erenlerde 8, Arifiyede 7, Serdivanda 3,Sapancada 4,Akyazıda 2, Karapürçekte 4,Kocaalide 7,Karasuda 1, Kaynarcada 1,Ferizlide 1, Söğütlüde 2, Geyvede 2, Hendekte 1 aday adayı Belediye Başkanlığı için başvuru yaparken Taraklı ile Pamukova İlçelerinde ise hiç başvuru yapılmadı.

İşte o başvurular

BÜYÜKŞEHİR
Rüstem Keleş

ADAPAZARI
Mücahit Akpınar

ERENLER
Erdal Köse
Erdal Yıldırım
Necmettin Kırık
Resul Erdoğan Yılmaz
Semiha Bafralıoğlu
Yusuf Türkhan
Harun Şen
Mustafa Özer

ARİFİYE
Hüseyin Remzi Adıyaman
Erkan Azman
Rıdvan Sezer
Yılmaz Çiğdem
Akın Aksakal
Nurettin Subaşı
Salih Kaya

SERDİVAN
Osman Çelik
Nuri Oktay
Fatih Turan

SAPANCA
Arif Tanta
Yaşar Faruk Balkaya
Ömer Susran Hunca
Yunus Gümüşel

AKYAZI
Abdullah Taha Yıldırım
Murat Tepeçınar

KARAPÜRÇEK
İbrahim Bilici
Ümit Bodur
Musa Burnaz
Muhammed Çakırbaş

KOCAALİ
Sinan İngenç
Enver Çelik
Mehmet Abay
Abdulhamit Kulaç
Habip Gül
Turan Yüzücü
Ersan Demir

KARASU
Kamil Özen

KAYNARCA
Mustafa Özer

FERİZLİ
Bahattin Paşalı

SÖĞÜTLÜ
Selçuk Kurt
Hüseyin Genç

GEYVE
Sabri Bölükbaşı
Turgay Akın

HENDEK
Ali Kemal Sofu

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.