ADAPAZARI BELEDİYESİ 19 MAYIS İLANI

ASRİAD Üyesi Sakarya 'lı İş Adamlarından Afrika'da Yatırım Kararı

Ekonomi 27.02.2024 - 11:56, Güncelleme: 27.02.2024 - 12:13 1202+ kez okundu.
 

ASRİAD Üyesi Sakarya 'lı İş Adamlarından Afrika'da Yatırım Kararı

ASRİAD Sakarya, basınla buluştu. ASRİAD Sakarya basın ile kahvaltı programında bir araya gelerek Etiyopya iş seyahati hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve birçok basın mensubu katılım gösterdi.

SRİAD Sakarya basın ile kahvaltı programında bir araya gelerek Etiyopya iş seyahati hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, Yönetim Kurulu Üyeleri Sefa Ömer Diller, Burak Ercan, Halil İbrahim Başar, Mehmet Aygün, Mustafa Ayyıldız, Fatih Keleş, Erhan Sivri, Seyihtan Kütükçüoğlu, Ömer Faruk Kulaksız, Yavuz Selim Bakkaloğlu, Oğuzhan Güral, Süleyman Türkoğlu, Mustafa Edip Çakmak, Yüksek Demiryol, ASRİAD Şube Müdürü Ümit Akçay ve birçok basın mensubu katılım gösterdi. FAALİYETLERİ SİZLER İLE SAKARYA'YA TANITTIK ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, konuşmasına basın mensuplarına kendini tanıtarak başladı. Ulusal, "15 aylık bir faaliyet durumumuz var. Yapmış olduğumuz faaliyetleri sizlerin aracılığı ile Sakarya'ya tanıtmış olduk. Bizler iş dünyası ve iş adamlarıyız. ASRIAD proaktif yapısı olan bir oluşum. Kendi alanında uzmanlaşmış arkadaşlarımız var. Yurt içinde 25 şubemiz var. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanını ziyaret ettiğinde, 375 milyon ihracatın yüzde 1'ini karşılamak için talip olduk. Sakarya 7. sırada bir ihracat şehri. SAPANCA'YI ETİYOPYA'YA UYARLAYABİLECEĞİMİZİN DESTEĞİNİ ALDIK Etiyopya Türkiye ile 700 milyon dolarlık bir ihracata sahip. Sakarya'nın 2 milyon dolarını 5 milyon dolara nasıl çıkarabiliriz onun için oraya gittik. 1.5 gün boyunca büyükelçilere şehrimizi tanıttık. Etiyop'ya devletinin resmi olarak ülkesine davet ettiği ilk ve tek heyetiz. Bununla gurur duruyoruz. 23 kişilik heyetimiz ile seyahatimizi gerçekleştirdik. Turizm Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirdik. 5 turizm şehri. Sakarya ile özdeşleşen çok alanı var. Elimizin altında olan Sapanca'yı Etiyopya'ya çok kolay bir şekilde uyarlayabileceğimizi konuştuk. Ziyaretle ilgili valimiz ile görüştük, ticaret bakanlığımızdan çok büyük destek aldık. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın hediyesini de götürdük ve telefonda görüşme gerçekleştirdiler BİZLER SAKARYA'YI VE ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ Seyahatimiz esnasında belirlemiş olduğumuz heyetler var. Görüşmelerimizi Sakarya ile de paylaşacağız. Bizim için önemli olan iş yapmak. Yapmış olduğumuz bağlantıları paylaşacağız iş adamlarımız ile. Balkanlarda da gerçekleştireceğiz seyahatlerimizi. 2025 yılında da Amerika ile görüşeceğiz. Bizler Sakarya'yı ve ülkemizi seviyoruz. Sakarya ile ilgili 5 bin konutluk bir site inşaatında anlaşma yapıldı. Diğer anlaşmada dekorasyon ile ilgili.
ASRİAD Sakarya, basınla buluştu. ASRİAD Sakarya basın ile kahvaltı programında bir araya gelerek Etiyopya iş seyahati hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve birçok basın mensubu katılım gösterdi.

SRİAD Sakarya basın ile kahvaltı programında bir araya gelerek Etiyopya iş seyahati hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, Yönetim Kurulu Üyeleri Sefa Ömer Diller, Burak Ercan, Halil İbrahim Başar, Mehmet Aygün, Mustafa Ayyıldız, Fatih Keleş, Erhan Sivri, Seyihtan Kütükçüoğlu, Ömer Faruk Kulaksız, Yavuz Selim Bakkaloğlu, Oğuzhan Güral, Süleyman Türkoğlu, Mustafa Edip Çakmak, Yüksek Demiryol, ASRİAD Şube Müdürü Ümit Akçay ve birçok basın mensubu katılım gösterdi.

FAALİYETLERİ SİZLER İLE SAKARYA'YA TANITTIK

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, konuşmasına basın mensuplarına kendini tanıtarak başladı. Ulusal, "15 aylık bir faaliyet durumumuz var. Yapmış olduğumuz faaliyetleri sizlerin aracılığı ile Sakarya'ya tanıtmış olduk. Bizler iş dünyası ve iş adamlarıyız. ASRIAD proaktif yapısı olan bir oluşum. Kendi alanında uzmanlaşmış arkadaşlarımız var. Yurt içinde 25 şubemiz var. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanını ziyaret ettiğinde, 375 milyon ihracatın yüzde 1'ini karşılamak için talip olduk. Sakarya 7. sırada bir ihracat şehri.

SAPANCA'YI ETİYOPYA'YA UYARLAYABİLECEĞİMİZİN DESTEĞİNİ ALDIK

Etiyopya Türkiye ile 700 milyon dolarlık bir ihracata sahip. Sakarya'nın 2 milyon dolarını 5 milyon dolara nasıl çıkarabiliriz onun için oraya gittik. 1.5 gün boyunca büyükelçilere şehrimizi tanıttık. Etiyop'ya devletinin resmi olarak ülkesine davet ettiği ilk ve tek heyetiz. Bununla gurur duruyoruz. 23 kişilik heyetimiz ile seyahatimizi gerçekleştirdik. Turizm Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirdik. 5 turizm şehri. Sakarya ile özdeşleşen çok alanı var. Elimizin altında olan Sapanca'yı Etiyopya'ya çok kolay bir şekilde uyarlayabileceğimizi konuştuk. Ziyaretle ilgili valimiz ile görüştük, ticaret bakanlığımızdan çok büyük destek aldık. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın hediyesini de götürdük ve telefonda görüşme gerçekleştirdiler

BİZLER SAKARYA'YI VE ÜLKEMİZİ SEVİYORUZ

Seyahatimiz esnasında belirlemiş olduğumuz heyetler var. Görüşmelerimizi Sakarya ile de paylaşacağız. Bizim için önemli olan iş yapmak. Yapmış olduğumuz bağlantıları paylaşacağız iş adamlarımız ile. Balkanlarda da gerçekleştireceğiz seyahatlerimizi. 2025 yılında da Amerika ile görüşeceğiz. Bizler Sakarya'yı ve ülkemizi seviyoruz. Sakarya ile ilgili 5 bin konutluk bir site inşaatında anlaşma yapıldı. Diğer anlaşmada dekorasyon ile ilgili.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.