ADAPAZARI BELEDİYESİ 19 MAYIS İLANI

Başkan Şahin’e Önceki Dönem Genel Başkanlarından Ziyaret

Güncel 06.05.2024 - 17:48, Güncelleme: 07.05.2024 - 12:14 861 kez okundu.
 

Başkan Şahin’e Önceki Dönem Genel Başkanlarından Ziyaret

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, göreve geldiği günden bu güne haftanın yedi günü tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Çetin ve Karayalçın’ı makamında ağırladı. Başkan Şahin, CHP’nin önceki dönem genel Başkanlarından Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’ı makamında ağırladı. Ziyarete önceki dönem belediye başkanları,bu dönem belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri de katıldı. Belediyedeki ziyaretin ardından heyet CHP Sapanca ilçe Teşkilatına geçti ve ardından toplu olarak kısa bir ilçe turuyla son buldu. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla Başkan Şahin, “Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem genel başkanlarından; Sayın Hikmet Çetin ve Sayın Murat Karayalçın’ı Sapanca’mızda ağırladık. Ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla genel başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla” ifadelerinde bulundu.
Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e, göreve geldiği günden bu güne haftanın yedi günü tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Çetin ve Karayalçın’ı makamında ağırladı.

Başkan Şahin, CHP’nin önceki dönem genel Başkanlarından Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’ı makamında ağırladı. Ziyarete önceki dönem belediye başkanları,bu dönem belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri de katıldı. Belediyedeki ziyaretin ardından heyet CHP Sapanca ilçe Teşkilatına geçti ve ardından toplu olarak kısa bir ilçe turuyla son buldu.

Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla

Başkan Şahin, “Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem genel başkanlarından; Sayın Hikmet Çetin ve Sayın Murat Karayalçın’ı Sapanca’mızda ağırladık. Ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla genel başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.