Büyükşehir’den ‘YKS’ hassasiyeti

Güncel 20.06.2025 - 13:33, Güncelleme: 20.06.2025 - 13:33 344 kez okundu.
 

Büyükşehir’den ‘YKS’ hassasiyeti

21-22 Haziran tarihinde düzenlenecek YKS için kapsamlı önlemler alan Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarına ara verecek, şehir merkezinde tüm yollar trafiğe açık olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için önlemler aldı. Çalışmalara sınav ayarı Şehir Hastanesi ile Gar Meydanı arasındaki 19,5 kilometrelik mesafede hızla devam eden metrobüs hattı inşaatına da sınav öncesinde ara verilecek. Şehir merkezindeki güzergâhlarda trafiğe kapalı yol olmayacak. Ayrıca Büyükşehir ve SASKİ ekipleri, sınav merkezlerine yakın bölgelerde altyapı çalışması gerçekleştirmeyecek. Sebahattin Zaim Bulvarı’nda Cumartesi ve Pazar günü sınav başladıktan sonra, şehir merkezinde ise her iki gün de sınav bittikten sonra çalışmalar devam edecek. Sınav hassasiyeti Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda da öğrencilere destekler sunacak. Sınav giriş belgelerini gösteren adaylar, ADARAY ve belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Zabıta ekipleri ise sınav saatlerinde sessizliğin korunması için araç sürücülerine korna çalmamaları yönünde uyarılarda bulunacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamayla, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, şehrin bu önemli sınav sürecinde tam destekle öğrencilerin yanında olacağını vurguladı.
21-22 Haziran tarihinde düzenlenecek YKS için kapsamlı önlemler alan Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarına ara verecek, şehir merkezinde tüm yollar trafiğe açık olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için önlemler aldı.

Çalışmalara sınav ayarı

Şehir Hastanesi ile Gar Meydanı arasındaki 19,5 kilometrelik mesafede hızla devam eden metrobüs hattı inşaatına da sınav öncesinde ara verilecek. Şehir merkezindeki güzergâhlarda trafiğe kapalı yol olmayacak.

Ayrıca Büyükşehir ve SASKİ ekipleri, sınav merkezlerine yakın bölgelerde altyapı çalışması gerçekleştirmeyecek. Sebahattin Zaim Bulvarı’nda Cumartesi ve Pazar günü sınav başladıktan sonra, şehir merkezinde ise her iki gün de sınav bittikten sonra çalışmalar devam edecek.

Sınav hassasiyeti

Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda da öğrencilere destekler sunacak. Sınav giriş belgelerini gösteren adaylar, ADARAY ve belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Zabıta ekipleri ise sınav saatlerinde sessizliğin korunması için araç sürücülerine korna çalmamaları yönünde uyarılarda bulunacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamayla, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, şehrin bu önemli sınav sürecinde tam destekle öğrencilerin yanında olacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember