Büyükşehir’in ücretsiz termal tatilinde şifa ve moral buluyorlar

Güncel 10.05.2024 - 15:09, Güncelleme: 10.05.2024 - 15:13 783 kez okundu.
 

Büyükşehir’in ücretsiz termal tatilinde şifa ve moral buluyorlar

Büyükşehir YADEM’e kayıtlı yaşlı ve özel gereksinimli bireyler, “Sağlık İçin Kaplıca” sloganıyla başlatılan kaplıca tatili programıyla Taraklı Termal’de hem şifa hem de moral buluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM), 65 yaş üstü vatandaşlara ve özel gereksinimli bireyleri, belirli aralıklarla tatile gönderiyor. “Sağlık İçin Kaplıca” sloganıyla başlatılan programın son periyodu 13 Nisan ve 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. 49 aileden 149 vatandaş tatile gitti 49 aileden toplam 149 vatandaş sağlık için kaplıca programından faydalandı. 4 ve 5 günlük tatil programlarıyla sosyal hayatın merkezinde yer alan ve iletişim halinde keyifli günler geçiren yaşlılar ve engelliler, kaplıca havuzlarında şifa buluyor. Tamamen ücretsiz sunulan bu hizmet, katılanları günlük hayatın stresinden uzaklaştırıyor. Öte yandan tatil boyunca yapılan aktiviteler, yaşlıların kas ve eklem ağrılarına iyi geliyor, yaralarının tedavi edilmesini sağlıyor. Büyükşehirle yalnız değiller YADEM’den yapılan açıklamada, “Bu yıl Aile Bakanlığı’ndan 4. kez hibe alarak, ev temizliğinden kişisel bakıma, fizik tedaviden hastane refakatine, genel sağlık danışmanlığından termal tatile kadar birçok alanda 65 yaş üstü vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımızın yanında olmaya, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye devam edeceğiz” denildi.    
Büyükşehir YADEM’e kayıtlı yaşlı ve özel gereksinimli bireyler, “Sağlık İçin Kaplıca” sloganıyla başlatılan kaplıca tatili programıyla Taraklı Termal’de hem şifa hem de moral buluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM), 65 yaş üstü vatandaşlara ve özel gereksinimli bireyleri, belirli aralıklarla tatile gönderiyor. “Sağlık İçin Kaplıca” sloganıyla başlatılan programın son periyodu 13 Nisan ve 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

49 aileden 149 vatandaş tatile gitti

49 aileden toplam 149 vatandaş sağlık için kaplıca programından faydalandı. 4 ve 5 günlük tatil programlarıyla sosyal hayatın merkezinde yer alan ve iletişim halinde keyifli günler geçiren yaşlılar ve engelliler, kaplıca havuzlarında şifa buluyor.

Tamamen ücretsiz sunulan bu hizmet, katılanları günlük hayatın stresinden uzaklaştırıyor. Öte yandan tatil boyunca yapılan aktiviteler, yaşlıların kas ve eklem ağrılarına iyi geliyor, yaralarının tedavi edilmesini sağlıyor.

Büyükşehirle yalnız değiller

YADEM’den yapılan açıklamada, “Bu yıl Aile Bakanlığı’ndan 4. kez hibe alarak, ev temizliğinden kişisel bakıma, fizik tedaviden hastane refakatine, genel sağlık danışmanlığından termal tatile kadar birçok alanda 65 yaş üstü vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımızın yanında olmaya, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye devam edeceğiz” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.