Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, oyunu kullandı

Siyaset 31.03.2024 - 12:16, Güncelleme: 31.03.2024 - 12:16 574+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, oyunu kullandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da seçim heyecanı yaşanıyor.

Türkiye’de 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Sakarya’da oy kullanma işlemleri sabah saat 08.00’da başlarken, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar da oyunu kullandı. Serdivan Bahçelievler Gazi İlkokulu'nda 1076 numaralı sandıkta oyunu kullanan Alemdar, "Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Sakaryamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi bayramı olan bu günde resmi ya da gönüllü olarak görev alan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum." dedi.  
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da seçim heyecanı yaşanıyor.

Türkiye’de 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Sakarya’da oy kullanma işlemleri sabah saat 08.00’da başlarken, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar da oyunu kullandı.
Serdivan Bahçelievler Gazi İlkokulu'nda 1076 numaralı sandıkta oyunu kullanan Alemdar, "Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Sakaryamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi bayramı olan bu günde resmi ya da gönüllü olarak görev alan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.