FERİZLİ CEZAEVİ'NDE OLAY!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2023 - 17:36, Güncelleme: 07.03.2023 - 17:36 2540+ kez okundu.
 

FERİZLİ CEZAEVİ'NDE OLAY!

Sakarya L Tipi Cezaevinde dün gece bir koğuşta bilinmeyen nedenle çıkan kavga bir anda büyüdü. Olayda 6 mahkum çeşitli yerlerinden kesici aletlerle yaralandılar. Mahkumlardan biri hastaneye kaldırıldı.Ferizli'de bulunan L Tipi Cezaevinde dün akşam saatlerinde hükümlülerin kaldığı koğuşta çıkan kavgada biri ağır 6 mahkum yaralandı. Olaylar üzerine olayların yaşandığı koğuştaki mahkumlar tedbir amaçlı olarak başka koğuşlara gönderildi.Ferizli L Tipi Cezaevinde ismi açıklanmayan koğuşta kalan mahkumlar arasında geçmişe dayalı bir husumet nedeniyle kavga çıktı. Kavga bir anda büyüyünce mahkumlar aletlerle birbirlerine saldırdılar. Olaya infaz koruma memurları müdahale ederken, yaralanan 6 mahkumdan biri cezaevi doktoru tarafından tedbir amaçlı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.Hastanede tedavi altına alınan yaralı mahkumun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Yaralanan ve olaylara karışan hükümlüler tedbir amaçlı olarak cezaevinde başka koğuşlara nakil edilirken cezaevi savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya L Tipi Cezaevinde dün gece bir koğuşta bilinmeyen nedenle çıkan kavga bir anda büyüdü. Olayda 6 mahkum çeşitli yerlerinden kesici aletlerle yaralandılar. Mahkumlardan biri hastaneye kaldırıldı.
Ferizli'de bulunan L Tipi Cezaevinde dün akşam saatlerinde hükümlülerin kaldığı koğuşta çıkan kavgada biri ağır 6 mahkum yaralandı. Olaylar üzerine olayların yaşandığı koğuştaki mahkumlar tedbir amaçlı olarak başka koğuşlara gönderildi.
Ferizli L Tipi Cezaevinde ismi açıklanmayan koğuşta kalan mahkumlar arasında geçmişe dayalı bir husumet nedeniyle kavga çıktı. Kavga bir anda büyüyünce mahkumlar aletlerle birbirlerine saldırdılar. Olaya infaz koruma memurları müdahale ederken, yaralanan 6 mahkumdan biri cezaevi doktoru tarafından tedbir amaçlı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Hastanede tedavi altına alınan yaralı mahkumun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Yaralanan ve olaylara karışan hükümlüler tedbir amaçlı olarak cezaevinde başka koğuşlara nakil edilirken cezaevi savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.