Hava sıcaklıklarının artması bekleniyor

Güncel 11.04.2024 - 16:19, Güncelleme: 11.04.2024 - 17:07 873 kez okundu.
 

Hava sıcaklıklarının artması bekleniyor

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, ülke genelinde artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son tahminlere göre, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.  Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yağış beklenmiyor. Perşembe günü ise iç ve batı kesimlerinde yağış bekleniyor. Yeni haftada beklenen günün en yüksek sıcaklık değerleri şöyle bekleniyor: Ankara ve Samsun'da 27, İstanbul'da 26, İzmir ve Antalya'da 28, Adana'da 30, Diyarbakır'da 25, Trabzon'da 19, Erzurum'da 18 derece. 
Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, ülke genelinde artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son tahminlere göre, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor. 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yağış beklenmiyor.

Perşembe günü ise iç ve batı kesimlerinde yağış bekleniyor.

Yeni haftada beklenen günün en yüksek sıcaklık değerleri şöyle bekleniyor:

Ankara ve Samsun'da 27, İstanbul'da 26, İzmir ve Antalya'da 28, Adana'da 30, Diyarbakır'da 25, Trabzon'da 19, Erzurum'da 18 derece. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.