Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu oyunu kullandı

Siyaset 31.03.2024 - 13:04, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:10 677+ kez okundu.
 

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu oyunu kullandı

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, oyunu kullandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da seçim heyecanı yaşanıyor. Türkiye’de 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Sakarya’da oy kullanma işlemleri sabah saat 08.00’da başlarken, Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu da oyunu kullandı. Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda oyunu kullanan Babaoğlu, "Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonumuzda oyumuzu kullandık. 31 Mart seçimleri Hendek'imize, ülkemize hayırlar getirsin. Demokrasi ve vatandaşlık göreviyle sandık başına giden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sandık görevlilerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.
Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, oyunu kullandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da seçim heyecanı yaşanıyor.

Türkiye’de 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi için Sakarya’da oy kullanma işlemleri sabah saat 08.00’da başlarken, Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu da oyunu kullandı.

Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda oyunu kullanan Babaoğlu, " Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonumuzda oyumuzu kullandık. 31 Mart seçimleri Hendek'imize, ülkemize hayırlar getirsin. Demokrasi ve vatandaşlık göreviyle sandık başına giden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sandık görevlilerimize kolaylıklar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.