Kesin olmayan sonuçlara göre Akyazı'da Bilal Soykan kazandı

Siyaset 01.04.2024 - 00:19, Güncelleme: 01.04.2024 - 00:19 1043+ kez okundu.
 

Kesin olmayan sonuçlara göre Akyazı'da Bilal Soykan kazandı

Akyazı'da Belediye Başkanlığı'nı Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Akyazı'da belediye başkanlığını Bilal Soykan kazandı.  Bilal Soykan kimdir? Bilal Soykan, 3 Ekim 1971 tarihinde Sakarya'nın Akyazı ilçesinde doğdu.Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Soykan, yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümünde tamamladı.AK Parti Kuzuluk Kurucu Belde Başkanı olarak siyasi hayatına başlayan Soykan, 2009-2014 yıllarında Kuzuluk Belediye Başkanlığı, 2014-2019 yıllarında ise Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini yürütmüştür.2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Akyazı Belediye Başkanlığı'na seçilen Soykan, evli ve 4 çocuk babasıdır.
Akyazı'da Belediye Başkanlığı'nı Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Akyazı'da belediye başkanlığını Bilal Soykan kazandı. 
Bilal Soykan kimdir?
Bilal Soykan, 3 Ekim 1971 tarihinde Sakarya'nın Akyazı ilçesinde doğdu.Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Soykan, yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümünde tamamladı.AK Parti Kuzuluk Kurucu Belde Başkanı olarak siyasi hayatına başlayan Soykan, 2009-2014 yıllarında Kuzuluk Belediye Başkanlığı, 2014-2019 yıllarında ise Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini yürütmüştür.2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Akyazı Belediye Başkanlığı'na seçilen Soykan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.