Kesin olmayan sonuçlara göre Erenler'de Şenol Dinç kazandı

Siyaset 31.03.2024 - 23:33, Güncelleme: 31.03.2024 - 23:33 881+ kez okundu.
 

Kesin olmayan sonuçlara göre Erenler'de Şenol Dinç kazandı

Erenler'de belediye başkanlığını Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Şenol Dinç kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, BBP Adayı Şenol Dinç, Erenler Belediye Başkanı oldu.  Şenol Dinç, 1969 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da tamamlayan Dinç, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1987 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında imam hatip olarak göreve başlayan Dinç, daha sonra Valilik, İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sicil memuru olarak görev yaptı. Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapan Dinç, 2022 yılında Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi İdari İşler Müdürlüğü yürüttü.Dinç evli ve 3 çocuk babasıdır.
Erenler'de belediye başkanlığını Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Şenol Dinç kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, BBP Adayı Şenol Dinç, Erenler Belediye Başkanı oldu. 
Şenol Dinç, 1969 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da tamamlayan Dinç, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1987 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında imam hatip olarak göreve başlayan Dinç, daha sonra Valilik, İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sicil memuru olarak görev yaptı. Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapan Dinç, 2022 yılında Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi İdari İşler Müdürlüğü yürüttü.Dinç evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.