Okullarda yeniden ders başı!

Sağlık 15.04.2024 - 09:26, Güncelleme: 15.04.2024 - 11:46 744 kez okundu.
 

Okullarda yeniden ders başı!

Okullarda ikinci ara tatil sona ererken 20 milyona yakın öğrenci yeniden ders başı yaptı.

Okullarda bu yıl Ramazan Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil dönemine denk gelen okullardaki ikinci ara tatil sona erdi. Derslere 1 hafta ara veren öğrenciler 15 Nisan itibariyle okullarında yeniden ders başı yaptı. Yaklaşık 20 milyon öğrenciden 8 ve 12. sınıflarda okuyanlar ikinci dönemin sonunda ayrı bir sınav heyecanı yaşayacak. Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav, 2 Haziran Pazar günü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ise 8 ve 9 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yaz tatili ise 14 Haziran'da başlayacak.
Okullarda ikinci ara tatil sona ererken 20 milyona yakın öğrenci yeniden ders başı yaptı.

Okullarda bu yıl Ramazan Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil dönemine denk gelen okullardaki ikinci ara tatil sona erdi.

Derslere 1 hafta ara veren öğrenciler 15 Nisan itibariyle okullarında yeniden ders başı yaptı.

Yaklaşık 20 milyon öğrenciden 8 ve 12. sınıflarda okuyanlar ikinci dönemin sonunda ayrı bir sınav heyecanı yaşayacak.

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav, 2 Haziran Pazar günü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ise 8 ve 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Yaz tatili ise 14 Haziran'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.