Olağanüstü itiraz için bugün son gün

Güncel 14.04.2024 - 08:15, Güncelleme: 14.04.2024 - 16:49 457 kez okundu.
 

Olağanüstü itiraz için bugün son gün

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına itiraz süreci bugün saat 17.00'de tamamlanacak.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına olağanüstü itirazlar 7 Nisan'da başlamıştı. YSK, siyasi partiler ve bağımsız adayların 20'den fazla itiraz dosyasını inceledi. Olağanüstü itiraz süreci bugün saat 17.00'ye kadar devam edecek. Kesin sonuçlar, tüm itirazlar sonuca bağlandıktan sonra YSK tarafından duyurulacak. 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına itiraz süreci bugün saat 17.00'de tamamlanacak.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına olağanüstü itirazlar 7 Nisan'da başlamıştı. YSK, siyasi partiler ve bağımsız adayların 20'den fazla itiraz dosyasını inceledi.

Olağanüstü itiraz süreci bugün saat 17.00'ye kadar devam edecek. Kesin sonuçlar, tüm itirazlar sonuca bağlandıktan sonra YSK tarafından duyurulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.