Resmi olmayan sonuçlara göre Karapürçek'te Yeniden Refah kazandı!

Siyaset 31.03.2024 - 23:12, Güncelleme: 31.03.2024 - 23:12 936+ kez okundu.
 

Resmi olmayan sonuçlara göre Karapürçek'te Yeniden Refah kazandı!

AK Parti Karapürçek'te resmi olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi adayı 84 oyla Mehmet Murat Çoruhlu seçimin kazananı oldu.

2024 yerel seçimlerinde Sakarya'da AK Parti'ye bir şok yenilgi de Karapürçek'ten geldi. Karapürçek'te seçim sonuçları belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Karapürçek'te Yeniden Refah Partisi'nin adayı Murat Çoruhlu kazandı. AK Parti’nin adayı Ümit Bodur ile seçim yarışına giren Mehmet Murat Çoruhlu kesin olmayan sonuçlara göre 84 oy farkla yeni belediye başkanı oldu. MEHMET MURAT ÇORUHLU KİMDİR? Mehmet Murat Çoruhlu, 1981 yılında Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karapürçek'te tamamlayan Çoruhlu, Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yaklaşık 20 yıldır Karapürçek'te inşaat, zahire ve kereste sektöründe faaliyette bulunan Çoruhlu, evli ve iki çocuk babasıdır. 
AK Parti Karapürçek'te resmi olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi adayı 84 oyla Mehmet Murat Çoruhlu seçimin kazananı oldu.

2024 yerel seçimlerinde Sakarya'da AK Parti'ye bir şok yenilgi de Karapürçek'ten geldi. Karapürçek'te seçim sonuçları belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Karapürçek'te Yeniden Refah Partisi'nin adayı Murat Çoruhlu kazandı.

AK Parti’nin adayı Ümit Bodur ile seçim yarışına giren Mehmet Murat Çoruhlu kesin olmayan sonuçlara göre 84 oy farkla yeni belediye başkanı oldu.

MEHMET MURAT ÇORUHLU KİMDİR?

Mehmet Murat Çoruhlu, 1981 yılında Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karapürçek'te tamamlayan Çoruhlu, Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yaklaşık 20 yıldır Karapürçek'te inşaat, zahire ve kereste sektöründe faaliyette bulunan Çoruhlu, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.