Sakarya'da Fırtına Fena Vurdu

Güncel 19.11.2023 - 20:04, Güncelleme: 19.11.2023 - 20:04 1015+ kez okundu.
 

Sakarya'da Fırtına Fena Vurdu

Günlerdir yapılan uyarılar sonrası beklenen fırtına ve rüzgar etkili oldu. Özellikle deniz kıyısında ki bölgelerde fırtınanın etkisi derinden hissedildi.

Gece saatlerinde başlayan fırtına ve rüzgar ilçeyi olumsuz etkiledi. Yenimahallede balıkçı tekneleri hasar alarak battı. Sahil kesimlerinde çok sayıda ağaç devrildi. Binaların çatılarından kopan parçalar yollara savruldu.Kuzey ilçelerimizde şiddetli fırtına nedeniyle devrilen ağaçlar enerji kesintisine neden oldu. Kaynarca’da yağmur ve fırtına, alt yapı çalışmaları sonrası asfaltlanmayan yollar vatandaş için işkenceye dönüştü.Sakaryalılarında yoğun olarak kullandığı Kefken-Cebeci hattında fırtına hayli etkili oldu. Çok sayıda tekne azgın deniz sularının saldırısına dayanamayarak parçalanıp battı. Hayatı olumsuz etkileyen fırtına, rüzgar ve yağış nedeniyle yetkililer zorunlu olunmadıkça dışarı çıkılmaması çağrılarını yineledi.Sakarya’nın yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi. Gece Hendek Dikmen, Çiğdem yaylaları karla kaplanmıştı. Akyazı’nın Dokurcun Mahallesi’nin zirvesi ile Bolu Taşkesti karayolunda ulaşımda sıkıntılar yaşanmaya başlandı. Ekipler bir yandan çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da vatandaşın sokağa çıkmamaları noktasında uyarılarda bulunuyor.  
Günlerdir yapılan uyarılar sonrası beklenen fırtına ve rüzgar etkili oldu. Özellikle deniz kıyısında ki bölgelerde fırtınanın etkisi derinden hissedildi.

Gece saatlerinde başlayan fırtına ve rüzgar ilçeyi olumsuz etkiledi. Yenimahallede balıkçı tekneleri hasar alarak battı. Sahil kesimlerinde çok sayıda ağaç devrildi. Binaların çatılarından kopan parçalar yollara savruldu.Kuzey ilçelerimizde şiddetli fırtına nedeniyle devrilen ağaçlar enerji kesintisine neden oldu.

Kaynarca’da yağmur ve fırtına, alt yapı çalışmaları sonrası asfaltlanmayan yollar vatandaş için işkenceye dönüştü.Sakaryalılarında yoğun olarak kullandığı Kefken-Cebeci hattında fırtına hayli etkili oldu. Çok sayıda tekne azgın deniz sularının saldırısına dayanamayarak parçalanıp battı. Hayatı olumsuz etkileyen fırtına, rüzgar ve yağış nedeniyle yetkililer zorunlu olunmadıkça dışarı çıkılmaması çağrılarını yineledi.Sakarya’nın yüksek kesimleri beyaz gelinliğini giydi. Gece Hendek Dikmen, Çiğdem yaylaları karla kaplanmıştı. Akyazı’nın Dokurcun Mahallesi’nin zirvesi ile Bolu Taşkesti karayolunda ulaşımda sıkıntılar yaşanmaya başlandı. Ekipler bir yandan çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da vatandaşın sokağa çıkmamaları noktasında uyarılarda bulunuyor.

 

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.