SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni 10 Nisan Çarşamba Günü Gerçekleştirilecek

Güncel 08.04.2024 - 15:28, Güncelleme: 08.04.2024 - 15:31 721 kez okundu.
 

SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni 10 Nisan Çarşamba Günü Gerçekleştirilecek

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı “Geleneksel Bayramlaşma Töreni” 10 Nisan Çarşamba günü (Bayramın 1. Günü) SATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde il protokolü ve SATSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek Geleneksel Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni 10 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’te SATSO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda yapılacak. Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Bir Bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyor ve bayramın sevgi çerçevesinde birleştirici gücüne inanıyoruz. İlimizde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, sürekli kılmak adına her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel bayramlaşma törenimizde bayram sevincini il protokolümüz ve Oda Camiamız, tüm üyelerimiz ve değerli Sakaryalılar ile hep birlikte paylaşmaktan mutluluk ve onur duyacağız.” dedi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Bayramı “Geleneksel Bayramlaşma Töreni” 10 Nisan Çarşamba günü (Bayramın 1. Günü) SATSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde il protokolü ve SATSO üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek Geleneksel Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni 10 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’te SATSO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda yapılacak.

Geleneksel Bayramlaşma Töreni’ne davette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Bir Bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyor ve bayramın sevgi çerçevesinde birleştirici gücüne inanıyoruz. İlimizde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, sürekli kılmak adına her yıl gerçekleştirdiğimiz geleneksel bayramlaşma törenimizde bayram sevincini il protokolümüz ve Oda Camiamız, tüm üyelerimiz ve değerli Sakaryalılar ile hep birlikte paylaşmaktan mutluluk ve onur duyacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.