Yusuf Alemdar o isimleri görevden aldı, Yeni atamalar yaptı

Güncel 10.04.2024 - 17:34, Güncelleme: 10.04.2024 - 17:34 1205 kez okundu.
 

Yusuf Alemdar o isimleri görevden aldı, Yeni atamalar yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Burak Erken’i Başkan Vekili yaptı.

Erken, Alemdar'ın Serdivan Belediye Başkanı olduğu dönemde AK Parti Serdivan ilçe başkanlığı görevini yapmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni dönemde birlikte çalışacağı ekibi oluşturuyor. Alemdar, ilk olarak başkanvekilliğine Burak Erken’i getirdi. Genel sekreter yardımcıları Ali Oktar ve Engin Şahin’i görevden alan Alemdar, bu iki ismin yerine Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Bayhan ve Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Mustafa Engin Karaçelik atandı.  
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Burak Erken’i Başkan Vekili yaptı.

Erken, Alemdar'ın Serdivan Belediye Başkanı olduğu dönemde AK Parti Serdivan ilçe başkanlığı görevini yapmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni dönemde birlikte çalışacağı ekibi oluşturuyor.

Alemdar, ilk olarak başkanvekilliğine Burak Erken’i getirdi. Genel sekreter yardımcıları Ali Oktar ve Engin Şahin’i görevden alan Alemdar, bu iki ismin yerine Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Bayhan ve Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Mustafa Engin Karaçelik atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.