Başkan Şenol Dinç Kent Akademisini Tanıtacak
Başkan Şenol Dinç Kent Akademisini Tanıtacak
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’ten liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlere müjdeli bir haber geldi. Başkan Şenol Dinç, “Liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlerimize online kursları ücretsiz olarak sunacağız.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’ten liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlere müjdeli bir haber geldi. Başkan Şenol Dinç, “Liseye ve üniversiteye hazırlanan gençlerimize online kursları ücretsiz olarak sunacağız.
13 Haziran Cuma günü saat:19.00’da Erenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek olduğumuz tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, toplumun her kesimine yönelik proje ve çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Kantin Kart’ projesini hayata geçiren ve dar gelirli ailelerinin çocuklarına ‘okul harçlığı’ desteği sağlayan Erenler Belediyesi, şimdide 2026 yılında yapılacak olan LGS VE YKS için ücretsiz online kurs imkanı sağlayacak.
ERENLER KENT AKADEMİSİ
Proje hakkında detayları paylaşacağı Tanıtım Toplantısına tüm vatandaşları davet eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kıymetli çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği için her türlü desteği sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geleceğimiz ve yarınlarımız olan çocuklarımız için buradayız. Bu kapsamda 2026 yılında gerçekleşecek olan LGS ve YKS’ye hazırlanacak olan öğrencilerimize online ücretsiz kurs imkanı sunacağız. 13 Haziran Cuma günü saat:19.00’da Erenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek olduğumuz tanıtım toplantımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.