SGM öğrencilerinin karne sevinci: Engelsiz hobi atölyelerinde büyük heyecan

Güncel 10.06.2025 - 13:31, Güncelleme: 10.06.2025 - 13:31 1589 kez okundu.
 

SGM öğrencilerinin karne sevinci: Engelsiz hobi atölyelerinde büyük heyecan

Büyükşehir Belediyesi SGM’de eğitim alan özel gereksinimli bireyler, dönem sonunda başarılarını karneyle taçlandırdı.

Engelsiz Hobi Atölyelerinde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, karne gününde büyük sevinç yaşadı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Atölyelerinde eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, başarılarla dolu bir dönemin ardından karnelerini aldı. Günlük Yaşam Becerileri, Mutfak, El Sanatları, Müzik ve Ritim, Dil ve Sayı Becerileri, Resim, Drama, Ekolojik Yaşam ve Halk Oyunları gibi çeşitli branşlarda eğitim alan bireyler, kurs süresi boyunca eğlenirken öğrendiler. Karne heyecanı SGM’de uzman eğitmenler eşliğinde yürütülen derslerde sosyal hayata aktif katılım sağlayan öğrenciler, yeteneklerini keşfetme imkânı buldu. Dönem sonunda düzenlenen karne töreninde ise sevinç dolu anlar yaşandı. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Yaz dönemi Temmuz ayında başlıyor Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayatta daha aktif ve üretken bireyler olmaları adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Engelsiz Hobi Atölyeleri’nde öğrencilerimizle verimli bir dönem geçirdik. Yaz dönemi kurslarımız Temmuz ayında başlayacak. Tüm özel bireylerimizi bu kurslara davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Büyükşehir Belediyesi SGM’de eğitim alan özel gereksinimli bireyler, dönem sonunda başarılarını karneyle taçlandırdı.

Engelsiz Hobi Atölyelerinde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, karne gününde büyük sevinç yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Atölyelerinde eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, başarılarla dolu bir dönemin ardından karnelerini aldı.

Günlük Yaşam Becerileri, Mutfak, El Sanatları, Müzik ve Ritim, Dil ve Sayı Becerileri, Resim, Drama, Ekolojik Yaşam ve Halk Oyunları gibi çeşitli branşlarda eğitim alan bireyler, kurs süresi boyunca eğlenirken öğrendiler.

Karne heyecanı

SGM’de uzman eğitmenler eşliğinde yürütülen derslerde sosyal hayata aktif katılım sağlayan öğrenciler, yeteneklerini keşfetme imkânı buldu. Dönem sonunda düzenlenen karne töreninde ise sevinç dolu anlar yaşandı. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Yaz dönemi Temmuz ayında başlıyor

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayatta daha aktif ve üretken bireyler olmaları adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Engelsiz Hobi Atölyeleri’nde öğrencilerimizle verimli bir dönem geçirdik. Yaz dönemi kurslarımız Temmuz ayında başlayacak. Tüm özel bireylerimizi bu kurslara davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember