Erenler’de samimi ve coşkulu bayramlaşma

Güncel 10.04.2024 - 17:13, Güncelleme: 10.04.2024 - 17:13 832 kez okundu.
 

Erenler’de samimi ve coşkulu bayramlaşma

Bayramlaşma programında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Ramazan Bayramımızın tüm İslam Âlemine mübarek olmasını diliyor; birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daha da pekişmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Erenler Belediyesi Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı, Bayramın 1. Günü belediye hizmet binasında geniş bir katılım ile gerçekleşti. Tüm konukları karşılayan ve bayramlarını tebrik eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “İlk olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına, ardından Kadir Gecesine ve akabinde Ramazan Bayramına ulaştıran Rabbimize şükürler olsun” dedi. HAYIRLI BAYRAMLAR Başkan Şenol Dinç, “Ramazan Bayramımızın tüm İslam Âlemine mübarek olmasını diliyor; birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daha da pekişmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sevdiklerimizle birlikte mutluluk dolu anılarımızın çoğalarak arttığı, sağlık ve huzur dolu nice Bayramlara inşallah. Bayramımız mübarek olsun” dedi. ‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’ Başkan Şenol Dinç, “Bizim kıymetli vatandaşlarımıza çözümüz var. Biz çok çalışacağız ve bu sözü değerli mesai arkadaşlarım ile birlikte omuz omuza, el ele, gönül gönüle çalışarak tutacağız. Çok değerli, kıymetli bir ilçede yaşıyoruz. Biz Erenler’in değerini, Erenler insanının kıymetini biliyoruz. Amacımız bu ilçeye ve insanına hak ettikleri hizmetleri kazandırmak” dedi. YOĞUN KATILIM Belediye hizmet binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programına; Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cengiz Bayar, BBP İlçe Başkanı Ali Fuat Kırık, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Ramazan Bayramımızın tüm İslam Âlemine mübarek olmasını diliyor; birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daha da pekişmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Erenler Belediyesi Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı, Bayramın 1. Günü belediye hizmet binasında geniş bir katılım ile gerçekleşti. Tüm konukları karşılayan ve bayramlarını tebrik eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “İlk olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayına, ardından Kadir Gecesine ve akabinde Ramazan Bayramına ulaştıran Rabbimize şükürler olsun” dedi.

HAYIRLI BAYRAMLAR

Başkan Şenol Dinç, “Ramazan Bayramımızın tüm İslam Âlemine mübarek olmasını diliyor; birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daha da pekişmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sevdiklerimizle birlikte mutluluk dolu anılarımızın çoğalarak arttığı, sağlık ve huzur dolu nice Bayramlara inşallah. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

‘ÇOK ÇALIŞACAĞIZ’

Başkan Şenol Dinç, “Bizim kıymetli vatandaşlarımıza çözümüz var. Biz çok çalışacağız ve bu sözü değerli mesai arkadaşlarım ile birlikte omuz omuza, el ele, gönül gönüle çalışarak tutacağız. Çok değerli, kıymetli bir ilçede yaşıyoruz. Biz Erenler’in değerini, Erenler insanının kıymetini biliyoruz. Amacımız bu ilçeye ve insanına hak ettikleri hizmetleri kazandırmak” dedi.

YOĞUN KATILIM

Belediye hizmet binasında yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programına; Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cengiz Bayar, BBP İlçe Başkanı Ali Fuat Kırık, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.