Osman Çelik'ten Sakaryalıları Buluşturacak Organizasyon

Sağlık 29.02.2024 - 17:47, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:55 1039+ kez okundu.
 

Osman Çelik'ten Sakaryalıları Buluşturacak Organizasyon

Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan'da ünlü isimlerin sahne alacağı dörtlü konser düzenliyor. Çelik, 3 Mart Pazar Günü Cadde 54 AVM ve Serdivan AVM arasındaki açık hava etkinlik alanında düzenlenecek organizasyon için detayları paylaştı.

Osman Çelik'ten Sakaryalıları Buluşturacak Organizasyon Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan Açık Hava Konserleri’nin ilkini gerçekleştiriyor. 3 Mart Pazar Günü Cadde 54 AVM ve Serdivan AVM arasındaki açık hava etkinlik alanında gerçekleştirilecek konserlerde ünlü isimler sahne alacak. Saat 20:00'da başlayacak olan konserlerle ilgili konuşan Başkan adayı Osman Çelik, ulaşımdan altyapıya, yeşil alan düzenlemelerinden eğitime kadar her yatırımı ayrıntılı olarak ele alırken, vatandaşların kültür ve sanat etkinlikleri ile ilgili taleplerini de önemsediklerini, bu kapsamda yapılacak olan organizasyonların açık havada, güvenli ortamlar tesis edilerek düzenleneceğini söyledi. "Etkinlikler Zenginleştirilerek Devam Edecek"Açık hava etkinliklerinin göreve geldikten sonra içeriklerinin zenginleştirilerek devam edeceği müjdesini veren Çelik, iki AVM arasındaki etkinlik alanını 365 gün boyunca kullanılabilecek kültür ve sanat çalışmalarına ev sahipliği yapacak, yeşiliyle, sahnesiyle, konser alanı, dinlenme mekanları ve rekreasyon düzenlemeleri ile tam bir sanat sokağı, sanatın merkezi formuna kavuşturacaklarını söyledi. "Çocuk Şenlikleri Geleneksel Hale Gelecek"Daha önce düzenlenen çocuk şenliğiyle ilgili olumlu tepkiler aldıklarını ve vatandaşların yoğun ilgili gösterdiklerini dile getiren Çelik, çocuk şenliklerinin hem açık hava alanlarında hem de kuracakları kapalı ortamlarda geleneksel hale getirerek devam edeceğini söyledi. Serdivan'da 4 Sanatçılı Konser Serdivan Açık Hava Konserlerinde sevilen sanatçılardan Murat Dilber,  Fatma Baba,  Ersan Er ve Gökhan Akar sahne alacak. Program düzenine göre, sahneye ilk olarak 20.00’da O Ses Türkiye yarışmasında Sezen Aksu’nun şarkısını seslendiren Murat Dilber çıkacak. Dilber’in ardından saat 21.00’da daha önce de Serdivan’da konser veren Fatma Baba sahne alacak. Fatma Baba'nın yaklaşık bir saat sürmesi planlanan performansın ardından Sakaryaspor tribünlerinin de vazgeçilmez tezahüratları arasında yerini alan “Tanrım” şarkısını da seslendiren Ersan Er birbirinden güzel parçalar eşliğinde müzikseverlerle buluşacak. Etkinlikte son olarak sahneye 22.30’da Gökhan Akar çıkacak.   Çelik'ten, Sakaryalılara Davet Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Pazar günü ilkini gerçekleştireceği ve sonrasında bunu geleneksel hale getireceği açık hava konserlerine tüm vatandaşları davet etti.
Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan'da ünlü isimlerin sahne alacağı dörtlü konser düzenliyor. Çelik, 3 Mart Pazar Günü Cadde 54 AVM ve Serdivan AVM arasındaki açık hava etkinlik alanında düzenlenecek organizasyon için detayları paylaştı.

Osman Çelik'ten Sakaryalıları Buluşturacak Organizasyon

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan Açık Hava Konserleri’nin ilkini gerçekleştiriyor. 3 Mart Pazar Günü Cadde 54 AVM ve Serdivan AVM arasındaki açık hava etkinlik alanında gerçekleştirilecek konserlerde ünlü isimler sahne alacak.

Saat 20:00'da başlayacak olan konserlerle ilgili konuşan Başkan adayı Osman Çelik, ulaşımdan altyapıya, yeşil alan düzenlemelerinden eğitime kadar her yatırımı ayrıntılı olarak ele alırken, vatandaşların kültür ve sanat etkinlikleri ile ilgili taleplerini de önemsediklerini, bu kapsamda yapılacak olan organizasyonların açık havada, güvenli ortamlar tesis edilerek düzenleneceğini söyledi.

"Etkinlikler Zenginleştirilerek Devam Edecek"Açık hava etkinliklerinin göreve geldikten sonra içeriklerinin zenginleştirilerek devam edeceği müjdesini veren Çelik, iki AVM arasındaki etkinlik alanını 365 gün boyunca kullanılabilecek kültür ve sanat çalışmalarına ev sahipliği yapacak, yeşiliyle, sahnesiyle, konser alanı, dinlenme mekanları ve rekreasyon düzenlemeleri ile tam bir sanat sokağı, sanatın merkezi formuna kavuşturacaklarını söyledi.

"Çocuk Şenlikleri Geleneksel Hale Gelecek"Daha önce düzenlenen çocuk şenliğiyle ilgili olumlu tepkiler aldıklarını ve vatandaşların yoğun ilgili gösterdiklerini dile getiren Çelik, çocuk şenliklerinin hem açık hava alanlarında hem de kuracakları kapalı ortamlarda geleneksel hale getirerek devam edeceğini söyledi.

Serdivan'da 4 Sanatçılı Konser

Serdivan Açık Hava Konserlerinde sevilen sanatçılardan Murat Dilber,  Fatma Baba,  Ersan Er ve Gökhan Akar sahne alacak.

Program düzenine göre, sahneye ilk olarak 20.00’da O Ses Türkiye yarışmasında Sezen Aksu’nun şarkısını seslendiren Murat Dilber çıkacak. Dilber’in ardından saat 21.00’da daha önce de Serdivan’da konser veren Fatma Baba sahne alacak.

Fatma Baba'nın yaklaşık bir saat sürmesi planlanan performansın ardından Sakaryaspor tribünlerinin de vazgeçilmez tezahüratları arasında yerini alan “Tanrım” şarkısını da seslendiren Ersan Er birbirinden güzel parçalar eşliğinde müzikseverlerle buluşacak.

Etkinlikte son olarak sahneye 22.30’da Gökhan Akar çıkacak.

 

Çelik'ten, Sakaryalılara Davet

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Pazar günü ilkini gerçekleştireceği ve sonrasında bunu geleneksel hale getireceği açık hava konserlerine tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.