Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç’ten açıklama!

Spor 22.01.2024 - 11:57, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:29 1613+ kez okundu.
 

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç’ten açıklama!

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, hakem İlker Yasin Avcı'nın skandal kararlarıyla damga vurduğu Gençlerbirliği maçının ardından bir açıklama yayınladı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, hakem İlker Yasin Avcı'nın skandal kararlarıyla damga vurduğu Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Genç, 'Yıldıramayacaksınız' başlıklı açıklamasında "TFF ve hakemler tarafından Sakaryasporumuza çekilen operasyonun galasını bu akşam hep beraber seyrettik. 4 maç saha blok kapattınız, oyuncularımızı haksız kartlarla cezalandırdınız, sezon başından beri aleyhimize sayısız kararlar verdiniz. Operasyon çocuklarına rağmen sezon sonunda biz şampiyon olacağız. Liglerde alınan alınamayan kararlar verilen ve verilemeyen(!) cezalar ortada bakalım sezon sonunu nasıl görecez hep beraber. Sözüm muhataplarına! Bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olamazsınız." ifadelerine yer verdi. 
Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, hakem İlker Yasin Avcı'nın skandal kararlarıyla damga vurduğu Gençlerbirliği maçının ardından bir açıklama yayınladı.

Sakarya spor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, hakem İlker Yasin Avcı'nın skandal kararlarıyla damga vurduğu Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Genç, 'Yıldıramayacaksınız' başlıklı açıklamasında "TFF ve hakemler tarafından Sakaryasporumuza çekilen operasyonun galasını bu akşam hep beraber seyrettik. 4 maç saha blok kapattınız, oyuncularımızı haksız kartlarla cezalandırdınız, sezon başından beri aleyhimize sayısız kararlar verdiniz.

Operasyon çocuklarına rağmen sezon sonunda biz şampiyon olacağız. Liglerde alınan alınamayan kararlar verilen ve verilemeyen(!) cezalar ortada bakalım sezon sonunu nasıl görecez hep beraber. Sözüm muhataplarına! Bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olamazsınız." ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.