Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti

Sağlık 20.02.2024 - 02:17, Güncelleme: 20.02.2024 - 02:17 1301+ kez okundu.
 

Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti. Erken'in belediye meclis üyesi adayı olacağı öğrenildi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti.  Erken'in, görevinden istifa ederek belediye meclis üyesi adayı olacağı öğrenildi.2017 yılında ilçe başkanı olan Burak Erken'in yeni dönemde belediye meclis üyesi olmak için görevinden istifa ettiği öğrenildi. Erken'in yerine Serdivan İlçe Başkanı olarak Yusuf Haldızoğlu'nun atanması bekleniyor. BURAK ERKEN KİMDİR? 1986 yılında Serdivan’da doğdu. Siyasete 2001 Yılında AK Parti Serdivan Gençlik kollarında başladı. Bir süre gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulundu. 2004 Yılında Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 2006 yılında askere gittiğinden dolayı Serdivan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bıraktı. Vatani görevini yaptıktan sonra tekrar AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek İlçe Sekreteri oldu. Sırasıyla Yerel yönetimler Başkanlığı Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı görevine getirildi. 2017 yılında AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 4.Olağan kongre sonrası Serdivan İlçe Başkanlığına seçildi. Müteahhitlik yapan Burak Erken, evli ve bir çocuk babası.
AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti. Erken'in belediye meclis üyesi adayı olacağı öğrenildi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken istifa etti.  Erken'in, görevinden istifa ederek belediye meclis üyesi adayı olacağı öğrenildi.2017 yılında ilçe başkanı olan Burak Erken'in yeni dönemde belediye meclis üyesi olmak için görevinden istifa ettiği öğrenildi. Erken'in yerine Serdivan İlçe Başkanı olarak Yusuf Haldızoğlu'nun atanması bekleniyor.

BURAK ERKEN KİMDİR?
1986 yılında Serdivan’da doğdu. Siyasete 2001 Yılında AK Parti Serdivan Gençlik kollarında başladı. Bir süre gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulundu.

2004 Yılında Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. 2006 yılında askere gittiğinden dolayı Serdivan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bıraktı. Vatani görevini yaptıktan sonra tekrar AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek İlçe Sekreteri oldu. Sırasıyla Yerel yönetimler Başkanlığı Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı görevine getirildi.

2017 yılında AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı 4.Olağan kongre sonrası Serdivan İlçe Başkanlığına seçildi.

Müteahhitlik yapan Burak Erken, evli ve bir çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.